5 Veckor!!

I dag är bäbisarna 5 veckor gammla och är helt vilda!! Dom är även döpta nu: Tenor, Figaro, Domino och Viola... det är namn från tablett askar=) Dom är ju som nå små sötsaker så de passar ju bra=)

Inlåst på Jobbet...

Halloj!! I går hade vi personalfest som vi har varje år på festivaltorsdagen. Vi hadde jätte trevligt men kvällen slutade inte riktigt som jag tänkt mig.Först bråkar jag med killen sitter i telefonen och dom andra far efter att jag bestämt mig för att inte gå ner på festivalen. När jag sedan ska fara visar det sig att Hanna tagit min nyckel låst alla dörrar och dragit till festivalen.....kvar är jag... innlåst!! Så jag har spenderat natten på ett bord i personalrummen....inte såå skönt!! Menn men jag var i allafall i tid till jobben nu när jag började kl 8 =)

Från vitbergs till edda

Jaha då var det bestämt ja går ner på edda redan på måndag känns både kul och tråkigt...ja tror inte de finns nå roligare än att vara på vitbergs på sommarna kanske därför man varit där nu i 6 sommrar=) Sen e de alltid kul o va Chef=) vi är en grym "allians" i år som splittras de e synd...men men ja tror vi får ha telefonkontact mellan de två baden=) haha.......
De e riktigt mörkt ute ser ja nu.....fan hoppas solen tittar fran snart i allafall i helgen så vi får en varm och solig festivalhelg=)

Nu ska jag avsluta me en grym text låt bara en bit av den sååå fin eller va tycker ni??

"Heldre ett liv i en skog med dig där man är gömd, än ett liv bland alla där man är glömd
heldre hundra mil bort och jag vet var du är än att du är nära, ändå inte här
heldre en regnig morrgon med ditt ljus än en solig morrgon alla utom du
hundra tårar i min hand från dig än att du skrattar i nån annans famn.

Jag kan höra dig skratta se din min le dina ögon lever,säg att du är med, att vi delar denna resa
vi styr mot samma mål, kom ta min hand vi gör världen till vår, säg att du smeker min kind för att du tycker om
att ja kan ge av mig själv till den jag tycker om, för du kom med livet du ger och jag tar du kom med sommarn du är allt jag har...."

förlåt för stavningen ja e dålig på den biten=) Men ni fattar nog!!

God Natt!!!

4 Veckor gammla=)

Man kan sitta flera tillar och bara titta på dom dom är som 4 runda bollar som vinglar omkring och dom vinglar snabbt=) man får vara försiktig så att man inte kliver på dom små!! Nu är dom fyra veckor och de är nog de snabbaste 4 veckorna ja varit med om bara 8 veckor kvar....dom två Här är lilla söta tjejen fast hon väger mer än alla hennes bröder=) Tjockis!!Mammsen och bebbarna myser=)Inte så lätt att få alla att titta in i kameran=)

Kissebäbisar=)

Den 26/5 kom 4 underbara kissebäbisar till världen tre killar och en tjej! Nu är dom 4 veckor och tummlar om kring dom e grymt söta=) Här kommer lite bilder....frågan e bara vad dom ska heta=)

RSS 2.0