Kära vänner......

Självklart finns det en fjärde kärlek....och den är till sina vänner!!!!!
Jag älskar er av hela mitt hjärta......jag tror ni känner på er vilka som bör känna sig träffade=)

man bllir glad och man har jävligt roligt bland vänner..... puss

Obeskrivlig kärlek......

I går ar det fest för nicke på edda, en lite sen 40 års fest=) jag fick lura honnom hela dagen och jag kan säja att han gjorde det inte lätt för mig!!

Neo var hos mamma och skulle sova där så att vi skulle slippa väcka upp honnom mitt i natten......så blevdet inte.
Neo ville inte sova, hon kämpade med honnom ända till klockan 02.00 men han var så ledssen, jag tror han saknade sin mamma......jag kan säja att jag hade sån ångest för att jag lämnatt honnom så det var bara att ta en taxi till mamma och hämta hem honnom. Väl hemma somnade han av utmattning och när han vaknade i morrse så han han blivigt förkylt....igen=(  stackars min lilla groda!!

Man har känt olika sorters kärlek.......kärleken till sin familj.......kärleken till sin andra hälft ....... och sen finns det kärleken till sin egn son, den kärleken går inte beskriva med ord....för honnom skulle jag göra allt, när man tittar i hans ögon och han skrattar smälter mitt hjärta, när han gråter värker det och när han är sjuk önskar jag att jag fick bära den bördan i stället för han.

En fin bit ur en fin låt:

För mig är du det vackrste som finns, för mig finns inget annat, det finns saker som altid fortsätter glänsa när allt annat har stannat.....


En liten sentimental stund så här på söndagen=) puss på er alla!!

Hockey fest=)

En helkväll med arbets brudarna började med hockey men perioderna var mer en nedräkning för att gå till baran där man hade ungefär 6 minuter på sig att svepa ett vinglas=)
Efter hockeyn blev det att äta paj på edda och sedan myspys i relaxen!! En super mysig kväll helt enkelt så
TACK FÖR I GÅR TJEJER! Älskar er!!
Här kommer receptet  på kyckling pajen jag låvade er:

Pajdeg:

3 dl vetemjöl
150 g rumsvarmt smör
2 msk vatten
1krm salt

Blanda ihop ingredienserna och platta ut degen i en pajform, nagga och förgrädda i ugnen 225grader til du fått en gyllenbrun färg.

Fyllning:

1st grillad kyckling
1st "mini vitlök" eller 3 klyftor
2st tomater
3dl grädde el matlagningsgrädde
1 bit fetaost
Riven ost

Pilla loss köttet från kycklingen och lägg i pajskalet, finhacka vitlöken och tillsätt den, smula över fetaosten och skiva tomat och fördela över pajen, häll över grädden och till sist strö över osten.
Grädda i ugn tills osten smält och pajen är varm!

SMAKLIG MÅLTID!!!!!

OK!!

I dag var vi på läkarbesök med Neo Han fick en OK stämpel=) Haha låter lite hämskt är stackars dom som får en med EJ godkänd!
Har varit och tagit lite jul och dop kort i dag...inte lätt när det är 5 ungar som alla sriker om vart annat=)
I kväll ska ja träna och sen blir det hockey! Hare fint puss

Vilken härlig dag=)

Från en grå söndag till en underbart fin måndag=)
I dag tog jag och neo en lång prommis i det fina vädret...gick til jenny och sen hem blev sammanlagt 1 mil! Super skönt!!

Neo redo för en prommis=)

så vackert.....

helt slut efter en lång dag=)


Gråa söndag.....

Hur kan det vara så att söndagar alltid är så tråkiga äveen när man är mammaledig?=) Vädret är trist och det är inge vettigt på tv Neo verkar inte heller tycka att söndagar är roliga för han har ett så kallat "Heven or hell" syndrom i dag...dvs ena stunden skrattar han och är hur glad som hellst och nästa sekund gråter han förtvivlat..det är inte lätt  när man är liten=)

RSS 2.0