THAILAND!!!

22/3- 4:de dagen i underbara Thailand.......

Ja det är sant som alla säjer....här är befolkningen glada och trevliga.....det är skållande hett.....vattnet svalkar inte särskillt mycket.....man bränner sig för att man är dålig på att smörja in sig(vilket iofs jag alltid gör oavsett vart jag reser)...maten är supergod....shoppingen är bra och billig bara man prutar litegran(Marknaderna är min favorit där är det redan billigt och man slipper pruta)
Vissa säjer att det har blivigt mycket dyrare här i Thailand och dom har säkert rätt...MEN vadå jag köpte 4st lacoste (inte äkta förståss men skitsnygga) tröjor i går för 25 kr styck....DET tycker jag är billigt!!! Skit i att dom kanske inte håller så många tvättar men vadå=)
I går fyllde jag 25år och jag blev firad på det bästa tänkbara sättet..... han köpte upp en drink till oss på hotellrummet (Fruktdrink till mig så klart=) ) när jag druckigt upp drinken, gisa vad som ligger på botten av den... EN FÖRLOVNINGSRING=) I vitt guld...precis som ja vill ha den....hur romantiskt är inte det på en skala?
I morgon ska vi ta en tuktuk tillsammans med ett par som vi träffat här nere...då bbär det av till Kata beach , efter sol och bad blir det minigolf i dinopark=)
Hare gött alla så ses vi sen puss o kram från en bränd tjej i THAILAND=)


Ibland är livet allt bra härligt....

I dag var jag med om något helt fantastiskt......om ni bara visste=)

på fredag åker jag och mamma till stockholm och roar oss helt  utan karlar=P kommer hem måndag kväll, tisdag fyller Min älskling år och då  får jag äntligen berätta att jag nog är världens bästa flickvän i allafall=) haha
Sen storfesten på lördagen och sen smäller det.....>HELT SJUKT PEPPAD!!!
Som sagt i bland är livet helt bra härligt...ellerhur?=)

Förästen tjejer tack för i fredags supertrevligt!!! ÅLSKAR ER=)

RSS 2.0