PDOL och KENT!!!

Då var det dags för semesterns sista  ryck... Ska till pite och se kent uppträda på PDOL=) Supertaggad blir att bo i husvagn med svärföräldrarna som barnvakter!! 
Jusst nu sitter jag här hemma och håller på att svettas bort helt sjukt varm kväll!!
Dax att gå i säng så man orkar leka med lillkillen i gryningen=)

Neo undersöker mammas grodor

badpojken=)

PUSS o God natt

Underbart vackert...

Helt sjukt fin kväll... himmlen är aldeles rosa och ja måste njuta en stund här i min ensamhet nicke och mange for en sväng på trästocks och lyssnade lite. Vi har varit två nätter i stugan med sol och mys och fullt ös bland alla barnen. Jag önskar dom kunnde dela med sig av liiite av den där energin,tänk va pigg man skulle vara då=)

Nu är det bara 1 vecka kvar av semestern och snart är vardagen ett faktum, då blir det pulver diet och hård träning efter all grillning osv som följt semestern... ja längtar faktiskt lite även om jag njuter av den här tiden.

I morgon blir set att gå en sväng på loppis å sean 4:år kalas på eddahallen=)
Puss o god natt

Trebarns mamma....

japp i går fick jag prova på ur det känns att vara trebarnsmamma till en 2 åring och två 10 månaders=) Ja måste säja att jag är grymt impad av dom som faktiskt är det! Man hinner inte mycket, alltid någon blöja som ska bytas eller en mage som ska mättas och sova här och sova där och sen vill ju alla ha ens uppmärksamhet hela tiden!! MEN helt underbara var som små i går tur det eftersom den praktiserande trebarns mamman var på festivalen i torsdags och inte kanske piggast i världen!! I dag är jag återigen en enbarns mamma och det känns så lungt och tyst och jag är åter igen pigg efter en lååång nattssömn=)

RSS 2.0